Mattvätt

 Professionell mattvätt på plats i hela stor Stockholm !

Mattvätt på plats ...

Vi utför mattvätt i hela stor stockholm på plats hos Er. Med mattvätt förlänger din mattas liv samt ger den tillbaka sin riktiga lyster. Genom att dammsuga en matta får du bort damm men inte all smuts och bakterier som du fa bort med en matta, det är därför viktigt att rengöra regelbunden för att hålla den ren och fräsch.


- På plats hos dig

- Modernaste tekniken
- Miljövänliga kemikalier
- Gratis impregneringMatta behöver skötsel för att vara riktigt vacker och hålla länge. Vanlig dammsugning tar bort mycket damm och smuts som finns i mattan men den tar inte bort allt.

HUR DET FUNGERAR?


  1. Vi börjar med att dammsuga mattan
  2. Vi ta bort fläckar med fläckborttagning
  3. Vi tvättar mattan med mattvättmaskin
  4. Resultatet blir en ren matta utan smuts och bakteri


FRÅGOR & SVAR


Får man använda RUT-avdrag?


Ja, du får använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Dödsboet kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet. Läs mer om skattereduktion här.


Hur gör jag för att få Rut-avdrag för mattvätt ?


Ni behöver inte göra någonting, för privatpersoner skickar vi alltid en faktura med RUT- avdraget förberett. I de fall då ni ej vill/kan utnyttja ert RUT- avdrag betalar ni helt enkelt hela beloppet varpå vi ej begär någon utbetalning från skatteverket.


Måste jag ha utrustning och rengöringsmedel i lägenheten?


Nej, vi har med oss all utrustning och rengöringsmaterial.


Måste jag vara hemma?


Du behöver inte vara hemma under hela tvätt prosessen , men vi ser gärna att du finns på plats och släpper in vår mattvätt personal.


Kan man lämna av nyckel till er?

 

Det går bra att lämna av nyckel till oss.


Gör ni det på plats eller tar ni med er mattorna ?


De flesta uppdrag utför vi på plats.


Vad behöver jag som kund tänka på innan ni kommer?

 

För att få bästa möjliga resultat av rengöringen, se till att det är undanplockat från föremål som kan hindra utförandet av arbetet.


Vilka typer av fläckar kan ni få bort?


Vi kan få bort nästan alla typer av fläckar.


Kan man gå på mattan direkt efteråt?


Nej, bäst att vänta minst 8- 12 timmar


Lämnar ni garanti?


Innan vi sett fläcken kan vi inte lämna någon garanti, men när vi kommer till platsen kan vi alltid meddela vilket resultat du kan förvänta dig.


Är Timeout service personalen tillförlitlig?


Vår personal kontrolleras mot polisens belastningsregister samt undertecknar avtal om tystnadsplikt. Bär alltid Time Out Service AB uniform och har företagslegitimation.


Hur betalar jag?


Vi skickar faktura via epost vilket är kostnadsfritt. Vanlig post har 35 kr i administrationsavgift. Betalningsvillkoren är 10 dagar, om inget annat avtalats. Från och med 10 april 2017 går det bra att betala med Swish också. Vi administrerar ditt RUT-avdrag utan extra kosnad.


Vad händer om något skulle råka gå sönder?


Timeout Service AB är ansvarsförsäkrad. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga. fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.Välkommen att kontakta oss om Ni har frågor!


Just nu jobbar vi med att uppdatera denna sida ...


RING OSS : 08-37 71 76


Öppettider Telefonväxel


Måndag – Fredag 08:00 – 17:00

Lördagar 10:00 – 14:00 Söndag och röda dagar STÄNGD


För våra avtalskunder har vi ett journummer Tel: 073-541 10 68

Postadress: Box 473, 126 04  HÄGERSTEN

E-post: info@timeoutservice.se