Hemstädning


Prova hemstädning för bara 95 kr /tim, se hur bra vi är ! Bestäm sedan !

Hemstädning

Vi har olika alternativ och upplägg att erbjuda för Hemstädning. När man bokar sin städning med oss rekommenderar vi alltid att man börjar med en Storstädning som vi kallar för Startstädning. Här gör man en grundlig städning av hela hemmet för att starta på nytt utifrån ett helt rent hem. Detta gör att vi har bättre förutsättningar att skapa ett så bra resultat som möjligt vilket i sin tur leder till att du som kund blir nöjd och glad med den återkommande städningen. Desutom får du 20% rabatt på storstädningen om du beställer hemstädning.

Vi är noggranna när det kommer till de material vi använder, våra städmetoder och vårt miljö tänkande.

 Städning kan vara svårt att ta tag i, ansträngande och det tar framför allt mycket tid. Dock gillar de allra flesta av oss att komma hem till ett rent och fräscht hem. Det kan kännas jobbigt för många att lyckas hålla rent och fint hemma samtidigt som man skall sköta sitt jobb, ta hand om familjen, Ta en Timeout med familjen så sköter vi städningen åt Er.

Så blir du kund


 • Vi börjar alltid med ett hembesök. Då kommer vi hem till dig för att prata om vilken, och hur mycket, städning du behöver hjälp med. Hembesöket är alltid kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

 • Efter hembesöket dokumenterar vi ditt hem i en städbeskrivning, så att vi kan utföra städningen som du vill ha den, varje gång.

 • När du valt att bli kund hos oss så kommer vi överens om antal timmar och vilken veckodag du vill att vi ska komma.

 • Vid start får du ett städpaket med microtrasor och moppskaft. Våra städmedel som är märkta med Bra miljöval och fylls på när de tar slut. Vi använder din egen dammsugare.

 • Vi inleder din regelbundna hemstädning med en grundlig startstädning.

Inga bindningstider


På TimeOut Service är vi övertygade om att nöjda kunder fortsätter att använda våra tjänster. Därför har vi inga bindnings- eller uppsägningstider. Så länge du vill att vi fortsätter att städa ditt hem så gör vi det – när du behöver avsluta eller pausa tjänsten så gör vi det direkt.

Vad ingår?


Vår hemstädning utförs enligt en checklista för att alltid säkerställa det bästa resultatet. Du kan naturligtvis erhålla din hemstädning med speciella önskemål i händelse av att checklistan resp. tilläggs-tjänster inte är tillräckliga för dina behov.


Här nedan kan du se exakt vad som ingår.

Checklista hemstädning (Pdf dokument)

Mobilstämpling


Alla våra städuppdrag utförs i ett speciellt framtagen mobilt system, som fungerar bland annat som en digital stämpelklocka.

Detta system möjliggör att vi kan vara 100% transparenta gentemot våra kunder om att den planerade tjänsten utförts som utlovat.

Varför ska du anlita oss ?


 • Nöjd kund-garanti 3 dagar.
 • Första städningen kan du se som en provstädning, som är helt bindningsfri.
 • Välj själv hur ofta du vill ha städat.
 • Erfaren och välutbildad personal.
 • Trygghet – samma person städar hos dig 
 • Anställda får lön enligt kollektivavtal.

 • Ingen bindningstid.
 • Ansvarsförsäkring om något händer.
 • Miljövänliga städartiklar ingår,  abonnemangskunder får ett städkit som fylls på regelbundet.


Låt oss göra ett kostnadsfritt besök hos Er, så ger vi dig ett förslag på hur vi skulle kunna lägga upp den bästa städstrategin.

RING OSS : 08-37 71 76


Öppettider Telefonväxel


Måndag – Fredag 08:00 – 17:00

Lördagar 10:00 – 14:00 Söndag och röda dagar STÄNGD


För våra avtalskunder har vi ett journummer Tel: 073-541 10 68

Postadress: Box 473, 126 04  HÄGERSTEN

E-post: info@timeoutservice.se