Fönsterputs


Ta en TIME OUT medan vi putsar Era fönster också!

30 års erfarenhet i bagaget !


Att putsa fönster kan vara rätt svårt om man vill få ett bra resultat. Ta en TIME OUT medan vi putsar Era fönster. Vi har erfarna fönsterputsare och utför professionell fönsterputs i hela Stor Stockholm . Framför allt; Hägersten, Skärholmen, Älvsjö, Årsta, Enskede, Enskede Gård Johanneshov, Fasta, Bagarmossen, Bandhagen, Skarpnäck och Skönda.

30 års erfarenhet i bagaget !


Time Out service  AB gör sitt bästa för att skapa förutsättningar till miljöförbättring. Därför kommer vi endast använda Miljövänliga material (vatten och miljövänlig diskmedel ) putstraser som är tvättbara.


Vår personal kontrolleras mot polisens belastningsregister samt undertecknar avtal om tystnadsplikt. Timeout Service AB tillhandahåller arbetskläder samt företagslegitimation och vi har som policy att vår personal måste bära sitt företagslegitimation väl synligt.

Vår personal har en lång erfarenhet av fönsterputsning i olika miljöer och kan både tala och förstå svenska. Alla våra anställda har försäkringsskydd, rätt kompetens, utbildning, lång erfarenhet och det ingår ansvarsförsäkring om en olycka sker.

Vår personal ska genom kontinuerlig utbildning och information bli medvetna om den viktiga roll de spelar i miljöarbetet. Vår personal har inneskor och ser alltid till att städa efter sig.

Hur går det till när vi hjälper dig?


1. Du kontaktar oss och berättar vad du har för behov.


2. Vi bokar en tid för när vi ska genomföra fönsterputsningen och du får veta vem som skall  putsa dina fönster. Vi står för all utrustning som behövs för fönsterputsningen. Vi putsar fönster i alla väder, förutom vid regn om dina fönster öppnas utåt, I de fallen bokar vi såklart om tiden.


3. Vi gör dina fönster skinande rena.


4. Du inspekterar fönsterna när du är nöjd så skickar vi en faktura på 10 dgr .

Vi drar av en del av arbetskostnaden på din faktura och vi begär sedan om en utbetalning från Skatteverket

Du behöver med andra ord själv inte göra något. Timeout Service och Skatteverket tar hand om allt pappersarbete.

Frågor och svar 


Hur kommer det sig att Ni är billigare än dem flesta fönsterputs firmor ?


TimeOut Service AB  ,är en familjeägd företag och vi har 30 års erfarenhet i bagaget! nästan alla fönsterputs uppdraget gör vi själva i med detta kan vi hålla oss till lägre kosnader än dem flesta fönsterputs företagen.


Får man använda RUT-avdrag?


Ja, du får använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Dödsboet kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet. Läs mer om skattereduktion här.


Vad ingår i priserna ?


Resa och allmaterial, Professionell fönsterputs, Avtorkning på kanter och där vatten har hamnat, Granti på utfört arbete, Skruvar ingår, RUT administration.


Hur gör jag för att få Rut-avdrag för fönsterputs?


Ni behöver inte göra någonting, för privatpersoner skickar vi alltid en faktura med RUT- avdraget förberett. I de fall då ni ej vill/kan utnyttja ert RUT- avdrag betalar ni helt enkelt hela beloppet.


Är Timeout service personalen tillförlitlig?


Vår personal kontrolleras mot polisens belastningsregister samt undertecknar avtal om tystnadsplikt. Bär alltid Time Out Service AB uniform och har alltid med sig  företagslegitimation.


Vad ska jag tänka på innan fönsterputsningen?


Det du som kund behöver tänka på är att se till att fönstren är tillgängliga för fönsterputsaren. Plocka undan lösa föremål som kan vara i vägen t.ex. gardiner, blomkrukor eller prydnadsföremål. Det kan också innebära att större möbler t.ex. soffa, måste flyttas .Om du har Fönsterlås kan vara för del att ta fram dem i god tid.


Ner till hur många grader kan man putsa fönster?


Vi putsar fönster ända ner till -16°C.


Hur lång tid tar en fönsterputsning?


Detta beror på hur länge sen du hade fönsterputsning senast men den uppskattade tiden är; 1- 2 rumslägenhet cirka 45 min till 1 timme, 3-4 rums lägenheter cirka  1 till 1,30 timme. Radhus och villa detta beror på antal fönster Ni har .


Hur lång tid innan måste jag boka?


Vi utför fönsterputsning i hela Stockholm efter kundens önskemål.  Under våren (mars-juni) är efterfrågan större och det kan vara bra att boka upp sin tid redan några veckor före.


Om jag vill avboka fönsterputs ?


Kontakta oss så snart som möjligt för avbokning, i de fall avbokning sker senaste än 2 dar före avtalad tid fakturerar vi halva kostnaden för fönsterputsen. Vid avbokning samma dag faktureras hela summan.


Måste jag vara hemma?


Du behöver inte vara hemma under hela putsningen, men vi ser gärna att du finns på plats och släpper in vår Fönsterputs personalen.


Vad händer vid regn?


Om era fönster öppnas inåt så kommer vi som planerat. Men om era fönster öppnas utåt hör vår fönsterputsare av sig strax innan utsatt tid för att boka in ett nytt tillfälle.


Hur betalar jag?


Vi skickar faktura via epost vilket är kostnadsfritt. Vanlig post har 30 kr i administrationsavgift. Betalningsvillkoren är 10 dagar, om inget annat avtalats. Vi administrerar ditt RUT-avdrag utan extra kosnad. Från och med 10 april 2017 går det bra att betala med Swish också.


Vad händer om något skulle råka gå sönder?


Timeout Service AB är ansvarsförsäkrad. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga. fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.

Välkommen att kontakta oss för kostnadfri offert eller om Ni har frågor!

RING OSS : 08-37 71 76


Öppettider Telefonväxel


Måndag – Fredag 08:00 – 17:00

Lördagar 10:00 – 14:00 Söndag och röda dagar STÄNGD


För våra avtalskunder har vi ett journummer Tel: 073-541 10 68

Postadress: Box 473, 126 04  HÄGERSTEN

E-post: info@timeoutservice.se