Privat

    VÄLKOMMEN TILL 

TIMEOUT SERVICE AB

Som privatkund kan du beställa fönsterputsning, och andra städservicetjänster. Behöver du hjälp med flyttstädning, eller kanske en extra storstädning kanske bara en extra städning av köket eller badrummet ?  Ta en Time Out med familjen vi fixar jobbet!


Du vet väl att du kan göra avdrag för hushållsnära tjänster? Det kallas i folkmun för RUT-avdrag och det innebär att du kan få skatteavdrag för ditt städ och fönsterputs tjänster. Läs mer på ”RUT-avdrag "


Våra tjänster till privata kunder

FÖNSTERPUTSNING


Att putsa fönster kan vara rätt svårt om man vill få ett bra resultat. Ta en TIME OUT medan vi putsar Era fönster. Vi har erfarna fönsterputsare och utför professionell fönsterputs i hela Stor Stockholm.


LÄS MER.....

KÖKSTVÄTT


Kökstvätt är en av vår mer populära tjänster där vi djuprengör ditt kök. Framförallt i och runt spis och fläkt samlas mycket fett. Vi ser till att du får ett glänsande kök att komma hem till.


LÄS MER...

FLYTTSTÄDNING


Är det dags att flytta? Vi sköter din flyttstädning så att du kan fokusera på flytten eller ta en Time Out med familjen så fixar vi flyttstädningen åt Er. Sammarbeta med NOTAR i Årsta. LÄS MER.....

HEMSTÄDNING


Städning kan vara svårt att ta tag i, ansträngande och det tar framför allt mycket tid.  Ta en Timeout med familjen så sköter vi städningen åt Er.LÄS MER.....

BADRUMSTVÄTT


Ibland behövs det extra krafttag  En fullständig rengöring avköket och badrummet .


 LÄS MER.....


VISNINGSSTÄDNING


Visningsstädning gör bostaden mer attraktiv då den är ren och fräsch. Statistik visar att ett välstädat objekt inbringar ett högre försäljningspris.LÄS MER...

STORSTÄDNING


När vårsolen skiner in genom fönstren ser man plötsligt hur dammigt och smutsigt allting är. Stressa inte, Ta en Time Out vi gör jobbet åt dig!


LÄS MER.....

MATTVÄTT PÅ PLATS


Vi utför mattvätt i hela stor stockholm på plats hos Er. Med mattvätt förlänger din mattas liv samt ger den tillbaka sin riktiga lyster.
LÄS MER....

Välkommen att kontakta oss för en kostnadfri offert..

RING OSS : 08-37 71 76


Öppettider Telefonväxel


Måndag – Fredag 08:00 – 17:00

Lördagar 10:00 – 14:00 Söndag och röda dagar STÄNGD


För våra avtalskunder har vi ett journummer Tel: 073-541 10 68

Postadress: Box 473, 126 04  HÄGERSTEN

E-post: info@timeoutservice.se