Fönsterputsning

Rena fönster förgyller fastigheten med dagsljus och skapar en vacker övergång mellan ute och inne.

Rena fönster förgyller fastigheten med dagsljus och skapar en vacker övergång mellan ute och inne. Vi vet vad som krävs för att utföra fönsterputs på fastigheter. Planering, avisering och ett proffsigt utförande är något vi lärt oss genom åren. 30 års erfarenhet.


Inget jobb är för stort eller för litet för oss.


Vi har idag många nöjda kunder som vi putsar åt. Våra fönsterputsare har kollektivavtal samtidigt som vi alltid kan erbjuda ett mycket konkurrenskraftigt pris.


Vi har resurser, metoder och kompetens för att utföra alla typer av professionella Fönsterputs.


Alla våra anställda har försäkringsskydd, rätt kompetens, utbildning, lång erfarenhet och det ingår ansvarsförsäkring om en olycka sker. Vår personal ska genom kontinuerlig utbildning och information bli medvetna om den viktiga roll de spelar i miljöarbetet. Vår personal kontrolleras mot polisens belastningsregister samt undertecknar avtal om tystnadsplikt. Timeout Service AB tillhandahåller arbetskläder samt företagslegitimation och vi har som policy att vår personal måste bära sitt företagslegitimation väl synligt.
Vår personal har en lång erfarenhet av fönsterputsning i olika miljöer och kan både tala och förstå svenska.Time Out service  AB gör sitt bästa för att skapa förutsättningar till miljöförbättring. Därför kommer vi endast använda Miljövänliga material (vatten och miljövänlig diskmedel ) putstraser som är tvättbara.


Välkommen att kontakta oss för kostnadsfri offert eller om Ni har frågor!

RING OSS : 08-37 71 76


Öppettider Telefonväxel


Måndag – Fredag 08:00 – 17:00

Lördagar 10:00 – 14:00 Söndag och röda dagar STÄNGD


För våra avtalskunder har vi ett journummer Tel: 073-541 10 68

Postadress: Box 473, 126 04  HÄGERSTEN

E-post: info@timeoutservice.se