Golvvård Företag

Golvvård ett optimalt resultat till lägsta total kostnad ...

Time Out Service AB erbjuder ett komplett golvvårdsprogram för alla typer av golv. Under 30 års erfarenhet av golvvård har vi utvecklat egna metoder inom golvvård och de gör att vi kan minska kundens kostnader enormt samt höja kvaliteten och livslängden på golven. Vårt golvvårdsteam har både kunnandet och rutiner från tusentals kvadrat av golvvård och är special utbildade med kurser nom våra egenutvecklade metoder och rengöringstekniker.


Vi utför regelbundna periodiska golvunderhåll åt butiker, restauranger, kontor, fastigheter mm som, värdesätter vackra och lättskötta golv. Efter utförd golvbehandling lämnar vi alltid städinstruktioner.

Golvtyper som vi  behandlar är ;


    Trägolv

    Linoleum

    Marmorgolv

    Plastgolv

    Naturstensgolv

    Betonggolv

Boka ett kostnadsfritt kundbesök då vår kundansvarig kommer och bedömer vilket behov Ditt golv har. Vid kundbesöket kommer Du och kundansvarig tillsammans överens om ett fast pris. Vi är kunniga gällande golv och lämnar alltid nöjda kunder efter oss.


Vi har lång erfarenhet av golvvård på de flesta typer av golv. Golvet är den yta som slits mest. Vi ser till att du får ett golv som håller länge, blir snyggt och lättstädat. Vi ser till att ditt nya golv håller länge och ditt gamla golv får ett ”ansiktslyft”. Vi utför golvvård i hela Stor Stockholm.


Tillvägagångssätt (Pdf dokument)


Hur behandlingen går till beror vilket golv det är.


Vi börjar alltid uppdraget med en golvbesiktning och behovsanalys varefter vi upprättar ett komplett golvvårdsprogram med kontinuerligt underhåll, självklart i samråd med kunden. Resultatet blir att du med vår golvbehandling får ett slitstarkt golv som besparar dig både tid och pengar.

Frågor och svar


Blir golven hala?


Nej, golven blir inte hala, optimalt halkskydd i toppskiktet minimerar halkolyckor.


När genomförs golvvården?


Ofta genomförs detta när kontoret är stängt under kvällstid, nattetid eller helg. Det är ofta långa torktider och då behöver vi tid för att leverera ett bra resultat. Är det stora ytor kan vi göra det i omgångar eller att man utför det på sommaren under semestern vilket är vanligt.


Hur ofta ska man behandla golven?


Det beror på typ av golv och hur pass utsatta de är för slitage. Innan vi börjar med behandling gör vi alltid en ordentlig golvbesiktning och därefter tar vi fram en behovsanalys.


Hur betalar vi?


Vi fakturerar med 20 dagars betalningsvillkor via epost.


Vad har ni för avbokningsregler?


Vid avbokning tidigare än 72 timmar (helg ej inräknat) före avtalat städtillfälle har kunden rätt till avbokning utan kostnad notera att andra villkor gäller som avtalskund. Vid avbokning senare debiteras kunden fullt pris.


Ingår golvvårdsmaterialet?


Ja vi står för samtliga materiall och redskap.


Vad händer om något skulle råka gå sönder?


Timeout Service AB är ansvarsförsäkrad. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. Visar det sig att skadan uppstått pga. fel eller brist på information från kundens sida eller tredje part ansvarar vi inte för skadan.


Välkommen att kontakta oss för kostnadfri offert.

RING OSS : 08-37 71 76


Öppettider Telefonväxel


Måndag – Fredag 08:00 – 17:00

Lördagar 10:00 – 14:00 Söndag och röda dagar STÄNGD


För våra avtalskunder har vi ett journummer Tel: 073-541 10 68

Postadress: Box 473, 126 04  HÄGERSTEN

E-post: info@timeoutservice.se