Fönsterputsning Butik


Har ni en butik eller restaurang i STOCKHOLM och behöver få era skyltfönster putsade?  Då har ni kommit rätt!


Har ni en butik eller restaurang i STOCKHOLM och behöver få era skyltfönster putsade?  Då har ni kommit rätt! kanske missnöjd med nuvarande fönsterputs firman nu kan du byta sista gången, vi har 30 års erfarenhet i bagaget, det finns inget fönster vi inte kan putsa. Vare sig ni vill ha putsat en gång eller varje vecka, varje månad eller liknande så ordnar vi så att ni får era specifika behov och önskemål tillgodosedda. Vissa butiker behöver fönsterputs 1 gång i veckan medan andra behöver fönsterputs varannan vecka allt beroende på hur trafikerad gatan är. Vi skräddarsyr fönsterputsningen efter era behov.


Time Out Service AB är det ledande serviceföretaget i Stockholm.


Time Out service  AB gör sitt bästa för att skapa förutsättningar till miljöförbättring. Därför kommer vi endast använda Miljövänliga material (vatten och miljövänlig diskmedel, putstrasor som är tvättbara.


Vi har resurser, metoder och kompetens för att utföra alla typer av professionella städtjänster och Fönsterputs. Vi gör vårt bästa för att skapa förutsättningar till miljöförbättring. Utveckling av miljöpolicy sker ständigt och det är ett arbete som aldrig är ändlig.

Exp. priser:

 

Butik med max 1-3 skyltfönster och 1-3 mindre fönster där glasets ovansida är max 3,5m över marken 250kr/gång + moms.


Dubbla priser om fönsterna är på hög höjd och arbetet sker från stege. Om du har väldigt högt belägna/svår åtkomliga fönster som inte nås med förlängare/stege, så kan vi använda lift som i så fall anges separat i offerten.


Förutom fönsterputs kan vi hjälpa Er med borttagning av gamla dekaler, klotter på fönsterna. Kontata oss gärna för en kostadsfri offert.


Låt oss göra ett kostnadsfritt besök på din butik, så ger vi dig ett förslag på hur vi skulle kunna lägga upp den bästa fönsterputsstrategin. Kontakta oss.

RING OSS : 08-37 71 76


Öppettider Telefonväxel


Måndag – Fredag 08:00 – 17:00

Lördagar 10:00 – 14:00 Söndag och röda dagar STÄNGD


För våra avtalskunder har vi ett journummer Tel: 073-541 10 68

Postadress: Box 473, 126 04  HÄGERSTEN

E-post: info@timeoutservice.se