Butiksstädning

En butikstädning som är noga utförd ger en ren och fin butik, ökar kundupplevelsen och bidrar till en långsiktig lönsamhet.

Har ni en butik i STOCKHOLM och behöver hjälp med städningen ? Då har ni kommit rätt! kanske missnöjd med nuvarande städfirma nu kan du byta sista gången, vi har 30 års erfarenhet i bagaget,


Vår personal vet att städning i butik skiljer sig från annan lokalvård. Det gäller att vara snabb och flexibel med tanke på leveranser och omflyttningar i affärer. Butiksmiljön tillsammans med kundservice är idag mycket viktiga konkurrensmedel. Noggranna städinstruktioner och checklistor och kvalitetsmål säkerställer våra levererade städtjänster.


Vi är medvetna om att alla kunder har olika behov av lokalvård så vi anpassar oss efter de önskemål som finns. Vi skräddarsyr heltäckande instruktioner för städning utifrån våra kunders önskemål och förutsättningar eller så rekommenderar vi själva ett optimalt upplägg. Vi städar 7 dagar i veckan, dag eller kvällstid, vardag som helg.


Time Out Service AB är det ledande serviceföretaget i Sverige. Vi har resurser, metoder och kompetens för att utföra alla typer av professionella städtjänster och Fönsterputs. Vi gör vårt bästa för att skapa förutsättningar till miljöförbättring. Utveckling av miljöpolicy sker ständigt och det är ett arbete som aldrig är ändlig.
Låt oss göra ett kostnadsfritt besök på ditt företag, så ger vi dig ett förslag på hur vi skulle kunna lägga upp den bästa städstrategin.


RING OSS : 08-37 71 76


Öppettider Telefonväxel


Måndag – Fredag 08:00 – 17:00

Lördagar 10:00 – 14:00 Söndag och röda dagar STÄNGD


För våra avtalskunder har vi ett journummer Tel: 073-541 10 68

Postadress: Box 473, 126 04  HÄGERSTEN

E-post: info@timeoutservice.se