Företag


 Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss.

VÄLKOMMEN TILL  TIME OUT FÖRETAGS SERVICE

Är du missnöjd med ditt nuvarande städföretag?

och funderar på att gå ut med en ny upphandling?


Vi är medvetna om att alla kunder har olika behov så vi anpassar oss efter de önskemål som finns. Vi skräddarsyr heltäckande instruktioner för städning utifrån våra kunders önskemål och förutsättningar eller så rekommenderar vi själva ett optimalt upplägg. För att kvalitetssäkra våra uppdrag arbetar vi utifrån en väl genomtänkt kvalitetsplan där våra arbetsledare regelbundet gör uppföljningar.


För att få nöjda kunder behöver vi nöjda motiverade och engagerade medarbetare. Personalen är vår absolut viktigaste resurs! För det är dem som är ansiktet ut för vårt företag. Våra medarbetare bär ett stort ansvar för att vi ska uppfattas som ett bra företag. Det är vårt uppdrag som arbetsgivare att se till att våra anställda får bästa möjliga förutsättningar för att utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt.

Vare sig ni har stora eller små lokaler så står vi till förfogande. Vi erbjuder även ett kostnadsfritt besök och offert inför er bokning av oss och vi strävar alltid efter att skapa ett nära och kommunikativt samarbete.

Vi städar sju dagar i veckan året runt. På dina villkor och efter dina önskemål. Dessutom använder vi professionella maskiner och miljövänliga medel.

Våra tjänster till företag

Fönsterputsning företag 


Rena fönster förgyller ett rum med dagsljus och skapar en vacker övergång mellan ute och inne. Vi vet vad som krävs för att utföra fönsterputs på stora kontors komplex.Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Vi har idag många nöjda kunder som vi putsar åt.


LÄS MER.....

Storstädning företag


Är Ert kontor eller lokal i behov av en storstädning? Storstädning är en djuprengöring som behövs för att hålla kontoret rent där den veckovisa städningen inte räcker till.


LÄS MER.....

Butik Fönsterputsning

 

Har ni en butik eller restaurang i STOCKHOLM ? och behöver få era skyltfönster putsade?  Då har ni kommit rätt! kanske missnöjd med nuvarande fönsterputs firman nu kan du byta sista gången, vi har 25 års erfarenhet i bagaget,

 


LÄS MER....


Kontorsstädning


TIME OUT SERVICE AB har utvecklat egna metoder för alla delmoment inom lokalvården och erbjuder kontorsstädning åt alla typer av företag,vi städar 7 dagar i veckan, dag eller kvällstid, vardag som helg..


LÄS MER.....

Flyttstädning företag


Att flytta till ett nytt kontor är ofta väldigt tidskrävande och det är mycket att tänka på. Med vår tjänst flyttstädning slipper du bekymmer, sparar dyrbar tid och är säker på att dina gamla lokaler överlåts i bästa skick till den nya ägaren.


LÄS MER.....

Butiksstädning

 

Har ni en butik i STOCKHOLM och behöver hjälp med städningen ? Då har ni kommit rätt! Vår personal vet att städning i butik skiljer sig från annan lokalvård. Det gäller att vara snabb och flexibel med tanke på leveranser och omflyttningar i affärer.


LÄS MER....

Golvvård företag


Golvvård förlänger livslängden på dina golv och skapar grunden till en ren inomhusmiljö. Vi erbjuder golvvård till alla typer av golv.  Med en bra utfört golvpolish får golv en längre livslängd och finare glans.

 


LÄS MER.....

Matttvätt

.


LÄS MER.....

Akutstädning


Ibland kan det uppstå oväntade nedsmutsningar som måste tas om hand omedelbart. Vi finns tillgängliga under större delen av dagen för att snabbt komma och hjälpa Er.

 

Sidan är tyvärr under uppbyggnad !


LÄS MER

Välkommen att kontakta oss för kostnadfri offert..

RING OSS : 08-37 71 76


Öppettider Telefonväxel


Måndag – Fredag 08:00 – 17:00

Lördagar 10:00 – 14:00 Söndag och röda dagar STÄNGD


För våra avtalskunder har vi ett journummer Tel: 073-541 10 68

Postadress: Box 473, 126 04  HÄGERSTEN

E-post: info@timeoutservice.se